Usein kysytyt kysymykset – vuokralainen

24.8.2022 | Ajankohtaista

Kuka asunnot omistaa ja kuka päättää vuokrauksesta?

Välitämme yksityisten/yritysten omistuksessa olevia asuntoja. Päätös asunnon vuokraamisesta on asunnon omistajalla.

Miten ja missä vuokrasopimus allekirjoitetaan?

Vuokrasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, eli sen voi allekirjoittaa olitpa missä tahansa!

Mistä saan avaimet?

Avainten luovutuksesta sovitaan vuokrasopimusta tehdessä tai kun vuokrasopimuksen alku lähestyy. Avaimet luovutetaan maksettua vuokravakuutta ja kotivakuutustodistusta vastaan, nämä voit lähettää meille ennen avainten luovutusta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@rentsi.fi 

Keneen otan yhteyttä, jos minulla tulee vuokrasuhteen aikana jotain kysyttävää?

Ole tarvittaessa yhteydessä suoraan vuokranantajaan (yhteystiedot vuokrasopimuksessa). Jos asunto kuuluu meidän Rentsi Huoleton palveluumme ja vastaamme asunnon ylläpidosta (tästä on maininta ja yhteystiedot vuokrasopimuksessa) voit olla meihin suoraan yhteydessä esim. sähköpostitse asiakaspalvelu@rentsi.fi 

Olisin kiinnostunut asunnosta, miten pääsen sitä katsomaan?

Laita meille yhteydenottopyyntö, soita tai laita sähköpostia mistä asunnosta olet kiinnostunut ja olemme sinuun yhteydessä. Tai voit suoraan täyttää vuokrahakemuksen tästä linkistä: https://rentsi.fi/vuokrahakemus/ ja olemme sinuun yhteydessä näytön sopimiseksi.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko hakea asuntoa?

Jos merkintöjä löytyy niin kerro niistä rehellisesti ja katsotaan tilanne asuntokohtaisesti, asunnon omistaja tekee lopullisen päätöksen asunnon vuokraamisesta.

Mikä on vuokranmaksupäivä?

Omasta vuokrasopimuksestasi näet vuokranmaksupäivän.

Olen muuttamassa toiselta paikkakunnalta, voinko vuokrata asunnon myös ilman näyttöä?

Asunto on mahdollista vuokrata myös ilman näyttöä, panostamme hyviin kuviin vuokrattavissa kohteissa ja usein näyttö onnistuu myös videon tai videopuhelun muodossa.

Olen muuttamassa pois, minne palautan avaimet?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@rentsi.fi tai 045 154 3430, niin sovitaan ajankohta avainten palautukselle.